VERHALEN

De artikelen die hier te vinden zijn, zijn gecategoriseerd onder gerelateerde automerken en HWV of RAV.  HWV zijn verhalen geschreven door mijn vader en RAV de verhalen die ik zelf heb geschreven.

Mijn vader, Hans Veenenbos, is een groot liefhebber/kenner van historische/klassieke auto’s. De merken Hispano-Suiza en Delahaye hebben vooral zijn belangstelling. Op dit gebied is hij een groot voorbeeld voor me. Hij is als het ware en lopende encyclopedie wat historische/klassieke auto’s betreft. Iemand waar ik nog heel veel van kan leren! Het is ook geweldig om deze interesse met hem te delen, vooral de fascinatie voor de verhalen die de auto’s met zich meebrengen.

Hij publiceert samen met een Amerikaan het blad van de Hispano-Suiza Society en heeft aan diverse boeken over historische auto’s en carrosseriebouwers meegewerkt. Het lijkt erop dat ik mijn schrijfvaardigheden van mijn vader heb.

Het idee om een blog te beginnen en fascinerende verhalen te schrijven komt dus niet uit het niets. Ik heb nog heel veel te leren, maar iedereen moet ergens beginnen.

Heel veel leesplezier!

LE YACHT DE LA ROUTE AND BIKINIGIRLS

LA CLINIQUE DES CHOCS AND THE RUSSIAN PRINCESS

10 UUR NAAST STIRLING MOSS DEEL 1

10 UUR NAAST STIRLING MOSS DEEL 2

10 UUR NAAST STIRLING MOSS DEEL 3

10 UUR NAAST STIRLING MOSS DEEL 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s