BEL 1-1-2! ER WORDT EEN TALBOT-LAGO T150 C FIGONI-FALASCHI TEARDROP AFGESLACHT!

We hebben allemaal de sleeping beauties, barn finds en totaal verroeste, klassiekers voorbij zien komen, maar dit? Je zult je wel afvragen hoe het mogelijk is dat iemand zulke prachtige wagens als deze  met opzet verwoest! Een Talbot-Lago T150 C – of CSS – met een Figoni-Falaschi teardrop carrosserie, een schitterende Delahaye 135 M – of MS – met Saoutchick carrosserie en een Bugatti – waarschijnlijk een type 44 – die het duidelijk niet hebben overleefd. Vele andere bijzondere auto’s zijn op deze manier opgeofferd bij stockcar racing evenementen. Hadden ze maar geweten wat voor auto’s ze aan het vernielen waren… Lees verder

http://crankhandleblog.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s